salam semua…hari ni cuti, tapi macam tak cuti je. ngah duk wat feature writing nak submit lepas cuti mid sem ni. member lain dah balik kampung..hua..mana aci. aku dan geng dak journ tak dapat balik. lebih-lebih lagi macam aku ni, duk jauh kat sabah tak dapat budget nak beli tiket kapal terbang…iskisk..

nak minta tolong kawan-kawan..my mind tengah hang tak dapat idea nak wat feature. korang kalau ada idea mengenai seorang wanita yang bergelar ibu, isteri atau kekasih please send your comment. i need helpsssss…

tak kisah cita betul ke, pengalaman sendiri or others ker atau pendapat sendiri. tak dapat nak fikir secara kreatif dah ni. terlalu banyak masalah….haha..saja je nak share ngan korang.

bolehkan tolong saya…kan?kan?

mudah-mudahan Allah akan merahmati korang semua.