Hahaa…cik Adzra, baru baca blog cik…

sorilah men’tension’ kan kepala otak cik adzra. kami sememangnya buta blog, first time in our life wat benda asing ni..haha..lucu ada, kagum pun ada. semacam tak percaya je sekarang kami dah ada blog sendiri, hasil ‘desakkan’ lecturer and team yang berusaha supaya kami pelajar komunikasi celik komputer dan internet.

emm..masih ingat lagi, kalau dulu asyik baca blog orang lain je, hari ini boleh baca blog sendiri dan kawan-kawan walaupun banyak kekurangannya di sana-sini. Tapi sokongan dan desakkan anda semua amat kami harapkan. Thank a lot miss and all lecturer.

wasalm