Salam semua…

Dalam kelas tutorial newswriting and feature writing aku wat dajal, buka blog ni dan isi new post. Tapi nasib baik miss g kuar meeting jap, sblum kuar miss pesan jangan nakal-nakal, continue wat newspaper…tapi aku dah tak larat nak review, redo, recheck, rekena marah and what so ever la…dah berminggu2 aku and rakan2 mengabdikan diri untuk ‘baby sulung’ kami ni.

Dalam bberapa minggu ni jugalah terjadinya banyak konflik dari pelbagi pihak…hanchus masa depan…haahha..

Bilik journalist mana????, kami menantikan kehadiranmu..

Susah sangat nak berkongsi kasih ni…lebih2 lagi untuk ‘sang bilik’ yang sememangnya tak mampu menampung jumlah pelajar yang berpuluh2 ni.

Million apologize tuk budak2 broadcast sebab kami selalu ‘bertapa’ dalam com lab dan menjadikannya hak mutlak budak journ, kami tak perasan pun. Bila terjadi salah faham baru kami terperasankannya…maaaaafffff…kawan2 tersayang.

Tapi hope janganlah jadikan perselisihan ini satu paltform untuk kita menjarakkan perhubungan kita erk..mehla kita saling bermaafan sebab kita masih saling memerlukan. aisyeh…pandailah aku berkata2..

Oklah..kita buang apa yang tidak memberi faedah kepada sesiapa dan kita ambil isi pati yang perlu untuk masa depan dan diingat sampai mati..sebab kita remaja bukan selamanya, alam kampus akan berakhir juga..jadi kita jadikan ia satu kenangan yang terindah dan jadikan ia satu kisah klasik pada masa hadapan.