salam semua…

Calon2 parti dan bakal2 pemimpin d luar sana bertungkus lumus meraih undi dan membuat manifesto kepada rakyat jelata berikutan pilihan raya yang semakin menuju hari kemuncaknya (dateline)hehe…. Sementelah aku kat sini bertungkus lumus menyelamatkan diri daripada ‘DEADLINE’ yang semakin menghampiri tarikhnya. Keradangan hati (panas baran n marah2), paru2 (berair dan berdebar2) dan kesakitan otak pun semakin menjadi2 in conjunction of this dateline!!!!

Create our own HTML, wat video nak insert dalam blog (stand upper), wat news in b.i, wat advertising tuk subject muhadathah hurrah in arabic. Kesemua submit next week…news dah ada bahan tapi tak sempat nak wat story lagi, stand upper still blurrrrrr…advertising dah settle juz edit (tp adah yang handle it), dan yang still memerlukan perhatian sepenuhnya adalah HTML. 

Ya Allah!..berikanlah hambahmu ini kekreatifan dan timbunan idea yang membolehkan hamba melaksanakan tugas2 ini dengan jayanya. Juga kesihatan yang baik dan berpanjangan..amin.

Wassalam…