Salam Semua..

Tadi buka je utusan online aku dikejutkan dengan berita yang aku tak jangka. i’m realy shock!..Beaufort banjir!..hah ni lah kampung halaman aku yang tercinta nun jauh kat sabah sana.

Tak pernah banjir teruk sampai cam tu, harap2 kampung aku tak termasuk dalam kawasan yang kena banjir tu. Sunday lepas aku baru call mak aku, dia kata hujan je kat sana. Tapi tak pula espect akan banjir. Dia pun susah ati gak sebab sist aku nak kawin 20hb ni, takut time sanding air naik, tak ke haru tu..huhuhu..ciannya diorang.

Nti baru tanya perkembangan my family kat sabah. Ida doakan mak, ayah dan adik, akak2 kesayangan semua selamat dari dugaan Allah ini. Amin..