Salam semua…

Isk..isk..sobsob (ni bunyi nangis tau)..sob lagi dan lagi…dan lagi(gile ke hape?)..huhuhu….nak tau sebab ape aku nangis? Ari ni semua adik beradik aku balik Sabah, aku dan Lyn (adik aku) je tak balik.

Seawal kul 7 pagi tadi dia orang dah naik flight tau..fly..fly..fly le korang, tinggalkan aku kat sini..

Knapa dia orang balik Sabah?Emm…sist kesayangan aku nak kawin 21hb ni..

Takpelah, ada hikmah aku tak balik sebab banyak keja nak d settlekan before study week..

Klah doaku buatmu sist jangan gabra erk nak jadi isteri orang..aku tahu darahmu manis ketika hari semakin dekat bergelar rani sehari..Ya Allah! Engkau rahmatilah majlis penuh bermakna ini dari awal hingga akhir, dan Engkau bahagiakanlah mereka hingga akhir hayat..Amin Ya Rabbal A’lamin…

Salam