Salam semua…

Buat masa ini aku busy sangat, nak kejar deadline tuk assignment..STAND UPPER..aku dah bosan sangat-sangat, dah buat editing tapi lum wat skrip lagi. Tolong aku…

Dah tau busy aku still gak membusy kan diri dengan program luar. Sabtu dan ahad lalu aku jadi fasilitator di Nur Lembah Pangsun tuk budak-budak sekolah Tun Hussien Onn. Best dan meletihkan. Pengalaman yang aku tak akan lupakan sampai bila-bila.

Budak-budak ni semua comel-comel belaka, rindu sangat dengan diorang. Hmm..yang lalu biarlah berlalu..

k lah..sebenarnya aku dah tak da idea nak tulis apa, so aku merepek-marhaban..hihihi…k chow lu..

Wassalm..

Jom