Salam semua..

Post kali ini aku tampilkan muka-muka pelajar Pelajar Kewartawanan USIM. Hanya tujuh orang..

Aku, Che, Indah, Mala, Biey, P-ja, Maira…cute tak???Ada muka jadi wartarawan ke diorang ni? 

Wei..takde pose lain lagi ker?

Wartawan yang ada semangat patriotism, tabik tiang bendera pun jadilah..hehe..tapi yang spoil lubang idung..haha..

Cantiknya…cantiknya..cantiknya air pancut tu..katna ni??

Ha..tulah gambar aku dan kawan-kawan. Hmm…biarpun hanya bertujuh sudah cukup mengamatkan kampus. Macam mana pra-praktikal? Budak Utusan? BERNAMA? Doaku..

Wei…korang buat yang terbaik pra-praktikal nanti ye. Jangan nangis-nangis kalau kena marah editor. Kalau nak nangis, nangis belakang pintu. Kuat kan semangat, keringkan hati dan hempedu, buat berita yang best-best yup. Wish you all the best…be strong macam gaban.

Untuk group aku, indah dan biey..kita pun buat yang terbaik sekali yek…hidup BERNAMA..haha..Dah buat preparation ker?fizikal or mental?..

Apa-apa pun..kita adalah yang terbaik daripada yang terbaik kalau kita buat yang terbaik..pening ker? Whatever..

K..chow…

Wassalam..