Ni saat terakhir di bumi USIM, sempat lagi ikut budak broadcast g shooting untuk filem pendek.
Ada bakat jadi ibu x? jangan tak tau ni pelakon utama tau..

Ada bakat jadi ibu x? jangan tak tau ni pelakon utama tau..

Aku tolong angkat baby yang ken abuang ni..cian dia menangis sungguh-sungguh..
Aku tolong angkat baby yang ken abuang ni..cian dia menangis sungguh-sungguh..
Kameraman..cian terpaksa ambik shoot paling susah. Bravo bro..

Kameraman..cian terpaksa ambik shoot paling susah. Bravo bro..

Ni makhluk-makhluk asing yang tiada kerja..krew produksi yang makan tulang tau..

Ni makhluk-makhluk asing yang tiada kerja..krew produksi yang makan tulang tau..

Kalau sudah perempuan, perempuan gak. Tak abis-abis bergambar..hampeh tul

Kalau sudah perempuan, perempuan gak. Tak abis-abis bergambar..hampeh tul

Ibu mengandung jadi duta cawan jap..

Ibu mengandung jadi duta cawan jap..

Inilah team produksi buat filem pendek, aku kaki penyibuk jer..harhar..

Inilah team produksi buat filem pendek, aku kaki penyibuk jer..harhar..pas penat berlakon g supper plak..congretes team

Ha..itu untuk filem pendek ‘Nafsu’. Tuk filem pendek ‘nasi lemak’ aku jadi pelakon tau..meh tengok gambar poyo aku..kuikui..
Ni ngah jual nasik lemak..skrip? hentam..

Ni ngah jual nasik lemak..skrip? hentam..

Panas weii..kul 3petang jual nasi lemak..

Panas weii..kul 3petang jual nasi lemak..Ni tunggu arahan daripada pengarah..woit..buat apa tu? tak panas ke bro?

 

 Inilah wajah-wajah team 'nasi lemak'..orang kuat le..

Inilah wajah-wajah team 'nasi lemak'..orang kuat le..

 
 Aku rasa inilah kali terakhir aku beraktiviti sebelum grad..sedih banget..Tak apa kenangan itu kan lebih baik..guys i really miss u all..Gud luck praktikla ya..Budak Jakim, TV3, Bernama, Utusan, Berita Harian dan RTM & Astro. Wat yang terbaik tau..Jumpa lagi nanti.