Salam..

Hari ini aku buat liputan di PWTC lagi. PBAKL di hari akhir. Huhh..penat, terkejar ke sana dan ke sini.

Sempat cover Datuk Saifuddin Abdullah, beliau hadir d Institut Terjemahan Negara (ITNM) untuk tandatangan buku baru beliau yang bertajuk  ‘Politik Baru: Mematangkan Demokrasi Malaysia’,

Aku dapat dua buku percuma lagi. Ya, aku bernasib baik, tak perlu beli buku. hehe..

Di ofis.

Tak suka, story aku buat mudah dan senang. Dan aku pasti tidak akan masuk paper esok pun, tapi kenapa perlu berulang-ulang di redit? susah tau. Aku yang susah.

Sudahlah aku letih, belum makan lagi. Huh..saja je.

Jom tengok wayang.